Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Καλοκαιρινές Διακόπες, το 1

16/08
Βρέχει. Από χτες το βράδυ. Κοιτάω το ρολόι μου. Και ιδρώνω. Υπόσχομαι στον ταξιτζή μερικές χιλιάδες πέσος παράπάνω αν τo γκαζώσει. Αυτός σαν ν άκουσε αυτό που ήθελε, σκύβει μπροστά για βλέπει καλύτερα ανάμεσα από το θαμπό και υγρό παρμπρίζ, κολλάει το πόδι του στο γκάζι και κάνει ότι μπορεί για να αποδείξει ότι αξίζει το έπαθλο. Προσπερνά ότι βρεθεί μπροστά του, παραβιάζει stop και φανάρια, κορνάρει και κορνάρεται αλόγιστα και αγόγγυστα. Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν υπάρχει πιθανότητα να φτασω ζωντανός στο αεροδρόμιο- γιατί στην ώρα μου πλέον είμαι σίγουρος - δεν παίζει να φτάσω. Εννοείται ότι στο μεταξύ τον ρωτάω κάθε λίγο- όπως τα στρουμφάκια: Φτάνουμε Μπαρμπα- Στρουμφ; - και μου απαντά κάθε φορά: Σε λίγα λεπτά.
Εντάξει, αντικειμενικά να το δεις, τέτοιες ώρες η άριστη αίσθηση του χρόνου που συνήθως διαθέτω, με έχει εγκαταλείψει ώστε τα δευτερόλεπτα να μου φαίνονται ώρες αλλά σας διαβεβαιώ ότι ρώτησα πάνω απο 5 φορές και ισάριθμες φορές μου απάντησε το ίδιο. Και όσο να πεις μετά την 5η φορά, η ολύμπια ψυχραιμία που με διακρίνει καθημερινά 10 με 1, είχε διαταραχθεί, μάλλον ανεπανόρθωτα. Όλη η μιζέρια και η απαισιοδοξία έχει πλημμυρίσει το κεφάλι μου και στάζει μάλλον κι απ τα αυτιά - για να δω- όχι, τελικά ιδρώτας είναι.
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι θα ξεμείνω σε τούτη τη μακρινή χώρα, οι γονείς μου δε θα μάθουν ποτέ τι μου συνέβη, η δόλια μάνα μου θα κλαίει γοερά τα βράδια μετά φαγητό - θυμάμαι τις βασικές σκηνές απ το εξπρες του μεσονυχτίου, το φέρνω στα μέτρα μου, με φαντάζομαι σκλάβο στα ορυχεία χαλκου ολημερίς και οληνυχτίς για ένα κομμάτι ψωμί και δυον ολιές, ενώ τα βράδια θα με βιάζουν οι εργοδότες μου. Διότι το θολομένο μου μυαλό που να σκεφτεί εκείνη την ώρα ότι αν είναι να βιάζουν κάποιον οι Ντε Λα Βέγκα (πάντα έτσι λένε τους πλόύσιους τσιφλικομπέηδες στις λατινοαμερικάνικες σαπουνόπερες) θα βιάσουν το θηλυπρεπέπεστατο παιδαρέλι που πρόσφατα πήραν στη δούλεψή τους, τον Πέπε- 17 χρονο αμούστακο αγόρι - και όχι εμένα τον τριχωτό και αξύριστο (σχεδόν βαρυποινίτη λέμε) που βρωμάω κιόλας άμα ιδρώσω (και είναι γνωστό ότι ιδρώνω εύκολα -το λέει και στις οδηγίες χρήσης μου). Όλο αυτό το ξανθοπουλικό παραλήρημα διακόπτει η τραχειά φωνή του ταξιτζή: Σενιόρ! Τον κοιτάω και μου δείχνει την είσοδο του αεροδρομίου. Φτάσαμε συμπληρώνει.. Και τι καθόμαστε? Πετάγομαι από το ταξί, βάζω το ιδρωμένο χέρι μου στην τσέπη και βγάζω μια φούχτα υγρά και τσαλακωμένα χαρτονομίσματα, δεν τα μετράω καν - του τα δίνω όλα - έτσι κι αλλιώς εγώ δεν τα τα χρειαστώ σκέφτομαι κι αυτός μου σκάει ένα γεμάτο ικανοποίηση, λειψό χαμόγελο -λείπουν σίγουρα δυο δόντια πάνω, ίσως και παραπάνω.

Αρχίζω να τρέχω ωσαν τον Βρους Γουίλις στο "Του χαρντ του νται" το δυο, αλλά στο λιγότερο μάτσο του γιατί κουβαλάω και 2 βαλίτσες -τι βαλίτσες δηλαδή δυο μπόγους πες καλύτερα και είμαι να γίνω χίλια κομμάτια. Το καλό είναι ότι με άφησε στας αναχωρήσεις ο καλός μου οπότε πρέπει να μαι κοντά. Πράγματι το γκισέ της Ιμπέρια δεν βρίσκεται παρά απέναντι. Και είναι άδειο. Κακό σημάδι αυτό σκέφτομαι - διότι συνήθως είναι φίσκα - κοιτάω το ρολόι μου - λες να έφυγαν? Φτάνω λαχανιασμένος στο γκισέ και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό :
Τι κάνεις το βράδυ κούκλα? Εέεε - η πτήση για μαδρίτη? εννοώ-
Αυτή κοιτάζει το ρολόι της - αχ αγάπη μου, μου το παίζεις δύσκολη σκέφτομαι - με κοιτάει και με αυταρχικότητα χιλιών σατραπών μου λέει:
Κύριε η επιβίβαση έχει αρχίσει. Αργήσατε.
Ναι βρε καλό μου -λέω- κι εσύ τα δίκια σου έχεις, αλλά μιας και ήρθα που ήρθα μέχρι εδώ δεν κάνεις ενα καλό - που να ξανάρχομαι τώρα. Άντε και στο δρόμο σου θα τό βρεις.
Τέλος πάντων, θα πρέπει να βιαστείτε, η επιβίβαση θα διαρκέσει για 15 ακόμα λεπτά. Και μου δίνει το εισιτήριο μου. Καινούργια πιλάλα. Το καλό ειναι ότι τουλάχιστον τώρα δεν κουβαλάω την προίκα μου. Ποιος να με είδε εκείνη την ώρα την δύσκολη και να μη με λυπήθηκε.. Που είσαι μάνα να με δεις.. Περνάω από τα Ντιούτι Φρι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΜΠΛΕΡΟΝ (ω ναι), φτάνω στον έλεγχο - ευτυχώς δεν εντοπίζουν τα υπερσύσχρονα μπιστόλια που κουβαλάω σε ειδική θήκη περασμένη στο στέρνο μου, μήτε τα σχέδια για το νέο βιονικό υπερόπλο των ρώσων που είναι αποθηκευμένα σε ειδική κάψουλα τοποθετημένη σε κούφάλα του φρονιμίτη μου και για να μη τα πολυλογώ φτάνω εντός ολίγου στο σαλόνι αναχώρησης. Που είναι μπίμπα. Κόσμος και κοσμάκης. Βαβέλ. Τσάμπα με άγχωσαν- σκέφτομαι- Ε, τους πούστηδες. Μου το παίζουν και συνεπείς. Χαλαρώνω.. Ήδη ακούω και τα πρώτα ελληνικά γύρω μου- εντοπίζω μια παρέα λίγο πιο δίπλα. Πάω και τους μιλάω. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Τελικά, η γλώσσα εμπεριέχει μια περίεργη αλληλεγγύη. Μια ασυναίσθητη αλλά βαθιά αλληληεγγύη. Γιατί για παράδειγμα, τον πόνο σου μόνο στη γλώσσα σου μπορείς να τον πεις, να τον εκφράσεις όπως τον νιώθεις. Αλλιώς, χάνεσαι στη μετάφραση. Που έχει γίνει και ταινία.


Άντε την είπα πάλι την πίπα μου




48 σχόλια:

Pepe Rodriguez είπε...

Με άφησες στα χέρια του δον Μανόλο ντε λα Βέγκα άτιμε πεντέχο, καμπρόν, ίχο δε λα τσινγκά ! Δε θα στο συγχωρήσω ποτέ. Η ξαδέρφη μου η Λούτσα θα σε πετύχει πιο γρήγορα κι από τον ταξιτζή-μπαρμπα Στρούμφ.

Sanity Loss Era είπε...

Χοοχοχοχχοχοχοχ, αναμενω τη συνεχεια!

Lucha Libre είπε...

Μίμη: μετρημένα τα ψωμιά σου κανάγια.


(...την είπες, αλλά την είπες καλύτερα απ΄τον καθένα)
;-)

roula karamitrou είπε...

Πά-ρα
πο-λύ
γέλιο, Ζερβέ, καρκαριστό :))))))
Μπράβο ρε παιδί, να σαι καλά!

Skouliki είπε...

αχαχαχχαχ του χαρντ του νται λεει χαχαχαχ

φιλακια καλε ...γαματο λεμε

akrat είπε...

θα βρω τα βαθύτερα νοήματα ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ... τα κεκριμένα... τα ιδιοτελώς αποσχισθέντα εκ του πλαγίου λόγου σας...
και θα σας καταγγείλω αχρείον υποκείμενον χαχαχα
καλημέρα σας κύριε καλώς ήλθατε...

manetarius είπε...

τΡελλλλλοοοοοοοοοοό!!! Δεν έχω λόγια... είσαι ο νέος Μαρκ Τουέιν!!
Είσαι φοβερός! Με πέρασες σε ταλαιπωρία διακοπών! Περιμένω αγωνιωδώς τη συνέχεια!!
Δεν θα βγάλω τους φρονημίτες...μπορεί να χρειαστούν στο μέλλον!!!

Ιμμαήλ είπε...

Για αρχή, μου χρωστάς 100 βαζάκια σαντιγύ-για να μάθεις να μην αργείς και να είσαι συνεπής στις 20
μέρες που ζητάς!
Δεύτερον: ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΙΟΥΤΙ ΦΡΙ? Τώρα τρομοκρατήθηκα για τα καλά...
Καλώς μας ήρθες!!

υγ: σκέψου τους Ολυμπιακούς Αγώνες: αν είναι να σπας το παγκόσμιο ρεκόρ στο 100σταρι κάθε φορά που πας διακοπές, είναι καλή ευκαιρία!

Ιμμαήλ είπε...

Και αγαπητέ μου, πάρτε το χαμπάρι ότι η εν λόγω μέλισσα είναι ανάποδη (βλέπε πτυχίο γερμανικών) και της αρέσει να μασά λαμαρίνες και σίδερα και εν γένει τα σπάει τα μούτρα της σε καθετι δύσκολο-χαμπάρι δεν παίρνει η μαζόχα! :)

island είπε...

Ξεχάσατε να αναφέρετε πως τοποθετλησατε τις μπόμπες.

Πολύ τρέξιμο ρε παιδί μου. Γόνος του Βέγγου είστε.

Έρχομαι εκ Ρουλιώς.

Καλησπέρα

island είπε...

Ξεχάσατε να αναφέρετε πως τοποθετλησατε τις μπόμπες.

Πολύ τρέξιμο ρε παιδί μου. Γόνος του Βέγγου είστε.

Έρχομαι εκ Ρουλιώς.

Καλησπέρα

Ανώνυμος είπε...

Είμεθα βέβαιοι για την αίσια έκβαση της περιπέτειας. Όλες αυτές οι Αμερικανοτζεϊμσμποντιές πάντα έτσι τελειώνουν. Νικάνε οι καλοί...

Μιμης Ζερβος είπε...

pepe - κατ αρχάς όπως λέει και το ανέκδοτο: με την πρώτη δε γίνεσαι.. οπότε χαλαρώστε και απολαύστε τη διαμονή σας στο αρχοντικό της οικογενείας Ν.Λ βέγκα..(άναγνώστες σαν κι εσάς αγαπητέ προάγουν το επίπεδο του μπλόγκ)

sanity - την ετοιμάζω..είναι που τη γράφω μόνο νύχτες με (παν)σέληνο

incontinentia - δε σε φοβάμαι τάσο λέπουρα
θα σε χαλάσω Δυσσέα Χουρμόβα

Ρουλιώ - ευχαριστώ για την πελατεία. φίρμα με εχεις κάνει..

skouliki - Σας μερσώ

akrat - αμαν!!ξέχασα τα βαθύτερα νοήματα..οχι ρε γαμώτο κι έλεγα κάτι ξέχασα,κάτι ξέχασα..αγαπητέ σας υπενθυμίζω ότι είμαι φελλός..οπότε από βάθος, μεδέν..

Μιμης Ζερβος είπε...

Μανε - καλή μου μανέ,είμαι, είμαι αυτός, αυτός οοο μαρκ, ο πως τον λες..και λίγα λες δηλαδή..
ο κιου είπε ότι το κολπο με τους φρονιμίτες δε θα το ξανακάμνουμε γιατί μας μυρίστικαν οι κομμουνιστές..όποτε αμαν είναι να τους βγάλεις, μη το σκέφτεσαι..κάτι λεν τώρα για κυνόδοντες..

Μιμης Ζερβος είπε...

100 βαζάκια σαντιγύ?δε βγαίνω καλή μου κόψε κάτι - έχω οικογένεια να μεγαλώσω..η ξενιτιά -καταλαβαίνεις - έχει φάει αυτή ..κόσμο και κοσμάκη αααααα(φωνή Στελάρα).. Όσο για τους ολυμπιακούς, εγώ τους σκέφτομαι, αλλά με τις σοκολάτες και τη σαντιγύ..τώρα σε ότι αφορά οτο μαζοχισμό, εν μέρει τον κατανοώ, απλά επειδη τους γερμανουύς του έχω φάει στη μάπα επαρκώς, σου προτείνω να ασχοληθείς με έτερα σπορ..φιλιά

Μιμης Ζερβος είπε...

ιμμαήλ - το προηγούμενο ήταν για σένα ,απλά συνεπάρθην (και κατόπιν συναφέθην)

Μιμης Ζερβος είπε...

island - κατ αρχάς με το δεξί να έχω ενημερωθεί ότι το ρουλιώ μου στέλνει πελατεία, καλώς ήλθατε, καθήστε..όχι σ αυτό το επεισόδιο δε βάζω μπόμπες (γιατί δεν μ αφήνει η μαμά μου - σ αυτό το επεισόδιο πάντα)..πάντως αυτό με το βέγγο τώρα που το λέτε,-βρε λες?- θα το μμ, θα το ψάξω ναι,δεν είναι απίθανο..

blogoulis - Ω ναι, το παραδέχομαι.. δεν είναι παρά ακόμα ένα προβλεψιμότατο ποστ που θα τελειώσει με μένα αγκαλιά με τον κορίτσαρο να ζουζουνίζομε επί του καναπέως..ελπίζω αγαπητέ να συνήλθατε μετά το τραυματικό τέλος των διακοπών σας..

seniorita είπε...

μήπως όλα αυτά είναι δικαιολογίες που δεν έφερες ούτε μια σοκολατίτσα να λαδώσουμε το αντεράκι μας??
σε πειράζω,γέλασα πολύ με την περιγραφή είσαι φοβερός!!(και γιατρός και τρομοκράτης!)

Daria είπε...

Καλώστονα κι ας άργησε. Να υποθέσω εκ Λατινικής Αμερικής η άφιξις; Ζηλεύω...
Ακόμα Θεσσαλονίκη είσαι; Ή την έκανες όπως έλεγες; Εγώ πάντως αυτές τις μέρες τη χαίρομαι την πόλη κι ας έχει άθλια ζέστη, απίστευτη κίνηση και υγρασία.

Zealot Ape είπε...

XA! :D
Επιτέλους κάποιος που είχε βροχερές διακοπές...me latinikous xaraktires :P

Skouliki είπε...

oxiiiiiiiiiiiiii εγω σας μερσω !!
αλληλομερσομαστε

Καλησπερααααααααααααααααα

7Demons είπε...

Καλώς μας ήρθες πίσω βρέ!


Και τώρα μερικά ερωτήματα:

1.Που πήγες?(Χιλή υποψιαζόμαστε-αλλά τι σκατά θέλουν οι άλλοι έλληνες της αίθουσας αναμονής στη Χιλή?)
2.Πέρασες καλά?
3.ΔΕΝ εισαι Αθηναίος???

Ανώνυμος είπε...

Μη μου το πεις ότι τέλειωσαν οι διακοπές, μη μου το πεις... εγώ το αποδίδω σε συκοφαντίες που σκοπό έχουν να πλήξουν το σθένος μου και να με καταστήσουν υποχείριο στα χέρια τού εχθρού χειμώνα που έρχεται κραδαίνοντας το χιονομπάστουνό του...

Ανώνυμος είπε...

τελικα η γλωσσα, ναι, ειναι συνδετικος κρικος. στο εξωτερικο σκυλοβριζω τους ελληναρες που συναντω, αλλα πραγματι και γω αγαλλιαζω οταν τους ακουω στο αεροπλανο να γκαριζουν. Περιεργο?

Unknown είπε...

me kanes kai piga pira toblerone. gmto

Μιμης Ζερβος είπε...

seniorita - μα ο έρμος ούτε για μένα πήρα..

daria - ντάρια καλή μου,ντάρια ναι ορθη η υπόθεσις..ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΔΕΘ, τι να σου πω..πρεπει να την αγαπάς..κι εγώ ακόμα εδώ είμαι ..έτσι κι αλλιώς ένα χρόνο τον είχα ακόμη υποχρεωτικά..μετά η αλλαγή..

zealot -ape - εσείς αγαπητέ από την άλλη πρέπει να ευχαριστηθήκατε ήλιο..

skouliki - ε το σαβουάρ βουιβρ..

7 demons - ναι, σωστά υποψιάζεσαι..λοιπόν άκου τώρα να κουφαθείς(!)στην αίθουσα αναμονής ήταν ένας παρουσιαστής της δημόσιας τηλεόρασης -ένας τυπάς που παρουσιάζει μια εκπομπη για την υγεία-και η παρέα του..απ ότι μου είπαν, έκαναν διακοπές στο περού και τη βολιβία και απλά ταξίδευαν μέσω σαντιάγο..η εμπειρία ήταν απίστευτη..ναι,πέρασα καλά..και 3. όχι δεν είμαι αθηναίος -θεός φυλάξοι..

blogoulis - ναι στο λέω..επίσης δεν υπάρχει αι-βασίλης και τα μωρά δεν τα φέρνει ο πελαργός..
Λιποθύμησες?

exofthalmi - δεν νομίζω ότι είναι περίεργο, καλή μου..εγώ θα το απέδιδα στην ανασφάλεια που σου δημιουργεί το ταξίδι ως διαρκής αλλαγή..και η γλώσσα προσφέρει οικειότητα,που τόσο τη χρειάζεσαι εκείνη την ώρα..

narita - επίσης πάρε κολονιες και κανένα μπουκάλι ουίσκι,αφού πας και πας

akrat είπε...

εξαιρετικό άγχος βρε αδελφέ...
κόντεψα να τεζάρω...

Ανώνυμος είπε...

τελικα οι κοινωνικοι δεσμοι ειναι δυνατοι και τεσταρονται κατα την απουσια καποιας παραμετρου, οπως π.χ. η γλωσσα.

ειναι αραγε η κοινη γλωσσα, παραγοντας ικανος για να ορισει ομαδα με κοινα χαρακτηριστικα?

που το παω....στην αρνηση του ελληνικου κρατους να αλλαξει τους νομους περι ιθαγενειας.

patsiouri είπε...

- "θυμάμαι τις βασικές σκηνές απ το εξπρες του μεσονυχτίου, "

Ρε συ, κι'εγώ αυτό παθαίνω στα ταξίδια, ακόμη και μέσα στην Αθήνα μη σου πω όταν βλέπω αστυνομικό να με κοιτάζει!

Στιγματιστήκαμε!

Ιμμαήλ είπε...

Εντάξει, θα κόψω 5 βαζάκια και τα άλλα θα τα ρυθμίσουμε με δόσεις!!
Ουφ τι να κάνω? Μπορώ να μην τα παίρνω στην κεραία? Αν πω να τα γράψω όλα στις παλιές μου τις κερύθρες θα γίνω πολύ παθητικό και άτονο ζουζούνι-και μετά το σταμάτημα της παραγωγής καλού μελιου,θα καταστραφεί η ανθρωπότης!!
Καλημέρες και καλό ΣΚ!-και όχι κραιπάλες!!!!! :)

Μιμης Ζερβος είπε...

akrat - ε πρώτα βγαίνει το χούι του ανθρώπου, και μετα.. (μια ζωή τρέχω να προλάβω)

exofthalmi - αλήθεια είναι ότι θα θελα να μου το κάνεις λίγο πιο λιανά αυτό που σκέφτεσαι..για την ώρα σκέφτομαι ότι η γλώσσα ίσως δεν επαρκεί..απόδειξη τα γκέτο και οι κοινότητες μεταναστών που μοιάζουν σαν κακοήθεις όγκοι στα σάπια σώματα των ρατσιστικών κοινωνιών..εξηγούμαι όμως..όταν η γλώσσα είναι γέφυρα και ο σεβασμός της διαφορετικότητας υπαρκτός, η ετερότητα ενισχύει την συλλογικότητα μέσα από τον πλουραλισμό..(καλά, άμα πίνω τακτικά το χέμο μου, λέω μεγάλες κουβέντες..)..αλλά και πάλι σου λεω, μπορεί να και μη σε κατάλαβα καλά,οφείλεις να να γίνεις σαφέστερη-θα μιλήσεις σκουλήκι (φωνή ταξίαρχου θεοχάρη)

Μιμης Ζερβος είπε...

patsiouri - ενοχικά συμπλέγματα λέγονται αυτά - το χω ψάξει..δεν ξέρω για σένα,εμένα μου τα χει καλλιεργήσει η μάνα μου, που ότι κι αν συνέβαινε με κοιτούσε με ένα ύφος σα να μου λεγε-δεν ξέρω με ποιο τρόπο συμμετείχες αλλά ξέρω πως συμμετείχες..βέβαια, έδινα κι εγώ δικαιώματα..

ιμμαήλ - καλά,αν σταματήσετε να παράγετε μέλι δεσποινίς, φοβούμαι ότι θα μας κατακλύσει η ξινίλα που παραμονεύει..οπότε ζουζουνήστε άφοβα..όσο για κραιπάλες, περασμένα μεγαλεία..μέχρι το πέρας της εξεταστικής, άχνα δε θα βγάλω..
καλό σουκου..

Skouliki είπε...

τραγουδαραααααα ...











σημ...ε ?

She είπε...

Χαχαχα! Τέλειο! Περιμένω συνέχεια,ε;

Litanie des Saints είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχ
Όργιο! Κλαίω από τα γέλια!
Γουέλκαμ μπακ του γιουνανιστάν, ντίαρ.

Sophia Kollia είπε...

Που πήγες βρε παιδί μου? Στην Ισπανία?
Μοναχό σου?
Πέρασες καλά?
ΚΑΛΉ κυριακή

Sophia Kollia είπε...

Α χρυσό μου! Πήγες Χιλή. Διάβασα το
Εχπρεςς στη Γη του Πυρός. Πολύ καλό βιβλίο! Πού να τόξερα ότι εσύ την ίδια στιγμή κάποιος γνωστός....λέμε τώρα... ήταν σε αυτά τα μέρη. Λοιπόν, φωτογραφίες, αναλύσεις, κλπ.
Με συγχωρείς αν δεν απαντάω πάραυτα, αλλά, αι συνθήκαι ....
και πάλι καλή Κυριακή

gremiii είπε...

Πολύ ιδρώτας, βροχή και υγρασία η ζωή σου, μωρ' αδερφάκι μου.

ΥΓ.: ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟΜΠΛΕΡΟΝ???
Αισχρότατος!

7Demons είπε...

Το νούμερο δύο, πότε με το καλό?
;-)

Ιμμαήλ είπε...

Πέρασα να κατασκοπεύσω και να τρομοκρατήσω. Καλή επιτυχία στην εξεταστική!!

lenio είπε...

Καλη επιτυχια...
Την επεμβαση την εκανες?
Καλως ηλθες..

seniorita είπε...

πού σαι βρε μιμάκο;χαμένος στην εξωτική σαλονίκη μας;
καλή εξεταστική!

Μιμης Ζερβος είπε...

skouliki - έλεγα για το τραγούδι που παιανίζει όταν μπαίνει κανείς στο μπλογκ σου καμάρι μου...

she - η συνέχεια στη διάθεση σας, δεσποινίς..

σοφάκι μου, αλήθεια είναι ότι σε περίμενα (να περάσεις) κι ήξερα ότι θα περάσεις..φωτογραφίες και τέτοια απο χιλή κάποια στιγμή θα βάλω ενδεικτικά..πάντως σου εύχομαι ολόψυχα να το κάνεις αυτό το ταξίδι..αξίζει 100%..θα τα πουμε αναλυτικότερα στις επόμενες μέρες..έχεις κι εσύ να μου πεις..

gremiii - να ξερες πόσο δίκιο έχεις..

7demons - όπως καταλάβατε αγαπητέ, από συνέπεια .. μεδέν..εξ ου και οι περιπέτειες μου..

ιμμαήλ - και καλά κάνατε δεσποινίς μου..εξεταστικη τέλος.. αλλά επιτυχία χρειάζομαι οπότε θα την κρατήσω την ευχή..

lenio - επι τέλους..παει αρκετός καιρός,εεε?όχι την επέμβαση την έχω προγραμματίσει για 28 οκτωβριου που πέφτουν πολλές αργίες μαζεμένες..

seniorita - χαμένος δε λες τίποτα..κι εσύ μια από τα ίδια να υποθέσω? εξεταστική τέλειωσα- ω ναι- γιατι αυτά που χρωστούσα ήταν νωρίς σχετικά και έδωσα.. οπότε εύχομαι όση από την επιτυχία δεν είχα εγώ τουλάχιστον να την έχεις εσύ..όλοι μαζί για το πτυχίο..

Μιμης Ζερβος είπε...

litanie - δε σε ξέχασα, απλά σκεφτόμουν κάτι περίεργες συμπτώσεις..νομίζω πως ξέρω μια κοπέλα με ακριβώς τα ίδια στοιχεία που έχεις εσύ.. αλλά μπα,ιδέα μου θα ναι..ή μαλλον το άλτερ έγκο σου θα ναι..φιλια

lenio είπε...

28η..Οκτωβριου..σαφως ειναι εθνικη εορτη...το εννοω..

lenio είπε...

Μίμη..έμαθα να γράφω με τόνους..καλό έεε...πες κάνα μπράβο κι εσύ..

Litanie des Saints είπε...

Ναι, έχω άλτερ έγκο που μπλογκάρει. Αν μου πεις ότι τώρα έκανες τη σύνδεση, θ' αυτοκτονήσω... :Ρ

Μιμης Ζερβος είπε...

lenio - μη το συζητάς..πανηγύρι..ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (για τους τόνους)

litanie - όχι εντάξει..το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό τελικά,...